Politie zoekt man en vrouw voor mishandeling langs A2 bij afrit Valkenswaard

Foto: Politie.nl

De politie is op zoek naar een man en een vrouw zoals op de compositietekening. Op 21 mei van dit jaar mishandelde de man een weginspecteur langs de A2, ter hoogte van Valkenswaard.

De vrouw die bij hem was, deed niets om de mishandeling te voorkomen en ook zij bedreigde de weginspecteur. Bij het incident waren een witte en mogelijk rode auto betrokken. Het voorval vond plaats rond 16.45 uur, in de rijrichting van Eindhoven naar Maastricht.

Volgens David van Baarle, directeur Wegverkeersmanagement bij Rijkswaterstaat (RWS), zou het slachtoffer zijn geschopt en geslagen. Opvallend is dat één dag na het incident bij Valkenswaard, ook een weginspecteur ‘uit zijn schoenen is gereden’ op de A50, zo zegt Van Baarle. Hij uitte zijn woede op social media. “Schandalig, hoe laf kun je zijn? Toon lef en kom je melden”, tweette hij.

Tekst gaat verder onder de tweet


Voor deze mishandeling is de politie op zoek naar getuigen en mensen die de twee personen op de compositietekeningen mogelijk herkennen. Voor tips kunt u bellen naar: 0900-8844, onder vermelding van zaaknummer 2019109777.

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets
Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl