Brigitte uit Valkenswaard wint 16.000 euro in BankGiro Miljonairs

Brigitte uit Valkenswaard met haar cheque naast presentator Robert ten Brink
Brigitte uit Valkenswaard met haar cheque naast presentator Robert ten Brink
Foto: BankGiro Loterij

In het RTL 4-programma BankGiro Miljonairs was zaterdag te zien hoe Brigitte uit Valkenswaard plaatsnam tegenover Robert ten Brink. Brigitte speelde in de vierde aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar. Bekijk HIER de aflevering terug.

Brigitte vertelt enthousiast over haar deelname: “Ik heb me totaal niet voorbereid op mijn deelname. Sterker nog: ik had absoluut niet verwacht dat ik daadwerkelijk zou gaan spelen. Ik viel van de ene in de andere verbazing en ineens zat ik tegenover Robert ten Brink. Als ik nu terugblik, dan denk ik wel dat ik dingen ‘slimmer’ aan had kunnen pakken, maar op dat moment heb je dat niet door. Ik heb wel mooi 16.000 euro gewonnen. Nu ga ik eens rustig nadenken wat ik daarmee wil gaan doen.”

In BankGiro Miljonairs (vroeger Lotto Weekend Miljonairs) nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer vijftien vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt telkens. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend die mogelijk het goede antwoord weet.

Het laatste nieuws uit gemeente Valkenswaard ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF