Willem Weeterings nieuwe gemeentesecretaris Valkenswaard

Willem Weeterings, Gemeentesecretaris/Algemeen directeur van de gemeente Valkenswaard
Foto: Gemeente Valkenswaard

Willem Weeterings is de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van gemeente Valkenswaard. Het college van burgemeester en wethouders heeft dit dinsdag besloten. Per 1 januari 2020 gaat hij aan de slag.

Het college is verheugd met zijn aanstelling en heeft er het volste vertrouwen in dat hij de organisatie met zijn ervaring verder gaat verrijken. Ook Willem Weeterings kijkt uit naar zijn nieuwe rol. “Ik heb er veel zin in om samen met de organisatie, het college en de raad door te gaan op de ingeslagen koers en verder te bouwen aan de toekomst van Valkenswaard”, vertelt hij. Momenteel is Weeterings Adjunct-directeur bij de gemeente Valkenswaard. Daarvoor vervulde hij vanaf 1990 onder andere diverse managementposities binnen verschillende gemeenten.

De vacature ontstond door het vertrek van Rob van Eijck. Hij heeft de functie aanvaard als directeur van het OMO-bureau/secretaris van de raad van bestuur bij vereniging Ons Middelbaar Onderwijs in Tilburg. Hij heeft er veel zin in om te beginnen in de nieuwe wereld. Van Eijck zal niet gaan verhuizen, nu hij een nieuwe werkplek krijgt. “Ik heb in Valkenswaard een fijne tijd gehad en ga deze gemeente dan ook echt missen. Hopelijk komt er iets moois voor in de plaats”, zegt hij. “Ook ik blijf mezelf ontwikkelen.” Meer lezen? KLIK HIER.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl