November bij De Hofnar: praten met geesten, maar ook lachen en meezingen

Theater De Hofnar
Theater De Hofnar
Foto: Valkenswaard.Nieuws.nl

Een overzicht van de voorstellingen in theater De Hofnar sommen wij hier weer op. Voor het volledige programma, klik HIER.

Van films tot cabaret en van muziek tot bezinning. Bij De Hofnar verschijnt een groot scala aan diversiteit op de bühne in november. Zo komt aanstaande vrijdag Derek Ogilvie. De van tv bekende medium legt een connectie tussen onze wereld en het hiernamaals. Er zijn nog kaarten beschikbaar.
Maar er wordt ook gelachen, met bijvoorbeeld Arie en Silvester. En er staat muziek klaar, bij Seven Drunk Nights.

George van Houts

Twee seizoenen geleden overdonderde George van Houts met ‘Kom Plot’, een theatercollege over de aanslag op de Twin Towers en de hiermee samenhangende ‘conspiracies’. Na 75 voorstellingen en meer dan 150.000 weergaven op YouTube vraagt dit initiatief om een vervolg, een deel 2. De geopolitieke ontwikkelingen schreeuwen om duiding. Reden te meer om dieper in te gaan op alle vragen rond de moeder van al deze veranderingen en opgelopen spanningen: 9/11. Meer info, klik HIER.

Pepijn Gunneweg

Pepijn Gunneweg staat op het podium met The Great Wonder. Dit is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man opzoek gaat naar het Grote Wonder.  Zijn eerste solovoorstelling ‘The Great Wonder’ is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt.

In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Meer info, klik HIER.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl