Klinkr Media neemt beheer Valkenswaard Nieuws en ValkensWaardevol over

Foto: Klinkr Media

Klinkr Media, de onderneming van de 24-jarige Stijn van Mierlo uit Gastel, neemt het beheer van Valkenswaard Nieuws en ValkensWaardevol over. “We willen meer mooie, boeiende en opvallende verhalen uit de regio vertellen”, vertelt Van Mierlo. Behalve Valkenswaard Nieuws en ValkensWaardevol gaan ook Cranendonck Nieuws en Budel Nieuws onder beheer van Klinkr vallen.

Doordat deze nieuwssite nu beheerd gaat worden in combinatie met media uit buurgemeente Cranendonck, ziet Van Mierlo veel mogelijkheden. “Dat geldt voor zowel bezoekers van onze nieuwssites als ondernemers”, vertelt hij. “Ons platform wordt in één klap een stuk groter. Dat komt met name ook door de overname van ValkensWaardevol. Daardoor kunnen we laten zien hoe mooi de regio is, welke bedrijven er zijn en welke evenementen er plaatsvinden.”

Logo ValkensWaardevol
Het nieuwe logo van ValkensWaardevol

De komende tijd gaat Klinkr Media zich richten op het uitbreiden van zijn netwerk en team. “We hebben wel al een mooi clubje bij elkaar”, vertelt Van Mierlo. Er staan inmiddels vacatures op de website en daarnaast wordt geïnvesteerd in social media. Bij ValkensWaardevol zijn Instagram en LinkedIn erbij gekomen. Cranendonck Nieuws en Valkenswaard Nieuws zijn sinds kort ook actief op Instagram, maar nu ook te vinden op LinkedIn. Datzelfde wil Klinkr Media gaan doen met Budel Nieuws, dat nog maar net uit de startblokken is. “Het is belangrijk om ook te kijken naar wat de jongeren willen. Die zitten steeds minder op Facebook en verschuiven naar Instagram. Daar willen wij dus ook relevante content plaatsen. Nieuws in combinatie met beelden werkt perfect.”

‘We pakken breder uit’

Al met al verandert er volgens Van Mierlo niet zoveel. “We gaan op dezelfde voet door, maar pakken simpelweg wat breder uit. Dat is leuk voor bezoekers én bedrijven. Met dit brede platform in de regio kunnen we heel belangrijk zijn voor ondernemers. We kunnen ze in de spotlights zetten. En daarbij hebben we een balans gevonden waardoor die bedrijvenpromotie onze bezoekers niet in de weg staat.” Meer weten over adverteren bij de merken van Klinkr? Klik dan HIER.

Het beheer is inmiddels al overgenomen door Klinkr Media. De komende tijd gaat Stijn van Mierlo werken aan het verbeteren van het bedrijf en zijn merken. Zo heeft ValkensWaardevol al direct een nieuw logo. “Die was wel toe aan vervanging, vind ik. Dus hebben we een mooi, strak en fris logo laten ontwerpen.”

De Nieuws.nl-kanalen blijven eigendom van Nieuws.nl, maar worden dus beheerd door Klinkr Media. ValkensWaardevol is wél volledig eigendom van de onderneming van Van Mierlo geworden.

Het laatste nieuws uit gemeente Valkenswaard ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF