Dommelen gaat Doe-Week in met thema ‘superhelden’

Doe-Week in Dommelen
Doe-Week in Dommelen
Foto: Geoffrey van Gerven

Dit jaar mogen alle kinderen tussen 4 en 13 jaar als superheld naar de Doe-Week in Dommelen komen. Dit is een vakantieweek waarin enthousiaste bestuursleden geheel belangeloos een gezellige week organiseren. “Samen met ongeveer 250 vrijwilligers en 800 tot 1000 kinderen maken we er een topweek van.”

De Doe-Week vindt dit jaar van 12 tot en met 16 augustus plaats, vlak voordat het schooljaar weer van start gaat. De rode draad van de optocht van het kinderevenement is ‘superhelden’. “Met tal van activiteiten is het een prachtige afsluiting van de vakantie”, zegt de organisatie op hun website. Op vrijdagavond 16 augustus wordt de week als gebruikelijk afgesloten met een kampvuur.

Dringend op zoek naar vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen Doe-Week. “We zijn elk jaar weer afhankelijk van de inzet van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers. Dus heb je zelf tijd en zin, of ken je iemand die zich wellicht in wil zetten voor onze geweldige kindervakantieweek, meld je dan vandaag nog aan. Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier op www.doe-week.nl/vrijwilligers.”

De organisatie is ook nog op zoek naar spontane figuranten voor tijdens de speurtocht op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor kleding in het thema wordt gezorgd, maar je mag er natuurlijk zelf je eigen draai aan geven. Meld je aan via de website.

Het laatste nieuws uit gemeente Valkenswaard ontvangen? Meld je aan voor deĀ NIEUWSBRIEF