Een hilarische tonproatavond in De Hofnar: De line-up blijft geheim

Theater De Hofnar
Theater De Hofnar
Foto: Valkenswaard.Nieuws.nl

De organisatie noemt het nu al een ‘hilarische tonproatavond’. Maar het publiek moet dat afwachten, omdat de line-up van de avond niet bekend gemaakt wordt. Je komt dus tijdens de show pas te weten wie er op het podium staan.

“Dit jaar is het concept van de avond verrassend en kwalitatief hoogwaardig.” Dat kun je wel zeggen, ja. Kwalitatief hoogwaardig, omdat de artiesten zullen putten uit een poule van kampioenen en finalisten, onder anderen Berry Knapen, Hans Keeris, Dirk Kouwenberg, Frans Bevers, Boy Jansen, Freddy van den Elzen, Andy Marcelissen, Peter van der Maas en vele anderen.

Beter en beter

Vele mensen kennen het tonpraten als een onderdeel van het carnaval. Echter is het een comedyvariant die de laatste jaren hard gegroeid is. De acts worden steeds professioneler en verdienen daarom ook een podium wat recht doet aan deze ontwikkeling: een theaterpodium!

De presentatie is net zoals voorgaande jaren in handen van comèdian Sem van den Borne. Deze avondvullende show staat garant voor een avond ongenadig lachen.

Een Hilarische Tonproatavond in Theatersferen is op 18 mei, om 20.15 uur. Voor kaartjes klik HIER.

Het laatste nieuws uit gemeente Valkenswaard ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF