Een duurzaam Valkenswaard, denk jij mee?

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

De gemeenten Valkenswaard en Heeze-Leende vernieuwen hun duurzaamheidsbeleid en daarvoor hebben ze jouw input nodig.

Ze vragen je om deel te nemen aan de ‘denktank duurzaamheid’, waarin jij, samen met de gemeenten en andere belanghebbenden, in gesprek gaat over de uitdagingen die de weg naar een duurzame samenleving met zich meebrengt. Jouw mening draagt bij aan een goede, breed gedragen duurzaamheidsvisie waarmee we jaren uit de voeten kunnen.

In drie actieve werksessies behandelen we alle belangrijke duurzaamheidszaken: energie, mobiliteit, klimaatadaptatie, biodiversiteit en materiaaltransitie. De sessies duren elk zo’n drie uur. Deze zullen plaatsvinden op 9 april, 14 mei en 11 juni vanaf 19.00 uur in Eindhoven. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Ja, ik denk mee

Dat is mooi. En om te zorgen dat de gemeente een verscheidenheid aan meningen, inzichten en ervaringen in de denktank krijgen, hebben ze een korte enquête opgesteld. Als je op onderstaande link klikt, kom je uit bij drie multiple choice vragen.

Ga verder naar de enquête

Deze enquête kun je tot uiterlijk 22 maart invullen. Op basis van de antwoorden nodigt de gemeente eventueel een aantal deelnemers uit voor een (telefonisch) gesprek. Daarna stellen ze de definitieve denktank samen. Je ontvangt uiterlijk 1 april bericht daarover.

Het laatste nieuws uit gemeente Valkenswaard ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF