VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff haalt hagelnieuwe Kia op in Valkenswaard

Foto: Facebook Auto Winters

Fractievoorzitter van de VVD, Klaas Dijkhoff, heeft een splinternieuwe elektrische auto van Kia opgehaald in Valkenswaard. Dat deed hij bij autodealer Winters aan de Dragonder. Die plaatste een foto op social media en kreeg kritiek over zich heen.

Met trots post autodealer Winters uit Valkenswaard een foto waarop de nieuwe elektrische auto van Kia wordt overhandigd aan Klaas Dijkhoff, fractievoorzitter van de VVD. Met strik en al wordt de auto geleverd. Op Twitter en met name bij GeenStijl ontstaat direct wantrouwigheid.

GeenStijl suggereert namelijk dat er waarschijnlijk een vriendenprijsje betaalt is voor de Kia. “Het is een vrindje van ‘m. “Vandaar dat ie-blij is”, zegt Kees Berghuis”, schrijft de omroep. Kees Berghuis reageerde op Twitter. “Dit is al weer de vierde Kia waar Klaas in rijdt. Klaas heeft ook z’n eerste auto bij deze dealer gekocht. Hij en Klaas gaan way back en ze mogen elkaar graag”, zegt hij.

Uiteindelijk weten alleen Dijkhoff en Winters natuurlijk hoe de deal is afgehandeld en kunnen wij daar niet over concluderen.

Het laatste nieuws uit gemeente Valkenswaard ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF