Ka-ching! Lotto Jackpot van 2,9 miljoen valt op lot gekocht in Valkenswaard

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Pexels

Iemand die een lot van de Lotto heeft gekocht bij de Albert Heijn aan de Corridor in Valkenswaard, is 2,9 (bruto) miljoen euro rijker. De loterij is op zoek naar de persoon die ineens miljoenen mag bijschrijven op zijn of haar rekening.

De winnende nummers, waarmee de Jackpot is gewonnen, zijn: 2 – 8 – 12 – 17 – 28 – 31. Deze zes getallen zijn door de winnaar zelf gekozen. Waar de winnaar woont, is onbekend. Lotto maakt nooit de identiteit van haar winnaars bekend. Het is alleen duidelijk dat het lot gekocht is in de Valkenswaardse Albert Heijn.

Het is de eerste keer in dit nieuwe jaar dat de Lotto Jackpot valt. In 2018 viel de Jackpot van Lotto in totaal 6x. De laatste keer was op 29 december 2018. Toen won een inwoner uit Amsterdam 4,1 miljoen euro bruto.

Op zoek naar de winnaar

Lotto verzoekt de gelukkige winnaar contact op te nemen met de Klantenservice voor het maken van een afspraak. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom.

Het laatste nieuws uit gemeente Valkenswaard ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF