Met deze waanzinnige wrap wint Gielen Reclame een auto-ontwerpwedstrijd

Boo Gielen, van Gielen Reclame in Valkenswaard, is uitgeroepen tot de winnaar van de Tripa ontwerpwedstrijd. Een Audi A4 is deze week gewrapt in het winnende ontwerp. Het resultaat zie je in de video hierboven.

De opdracht van deze wedstrijd was om een fullwrap-ontwerp te maken voor een Audi A4 Avant S-line, met het thema ‘natuur’. De auto is deze week gewrapt in het winnende ontwerp, door Jelmen Lopatka, die ook deel uitmaakte van de jury van de ontwerpwedstrijd.

De inzendingen zijn beoordeeld op uitvoerbaarheid, creativiteit en originaliteit. De deelnemers konden in het ontwerp gebruikmaken van nieuwe ColourWrap-folie en printapparatuur van Mactac.

‘Women rule’

De dames maakten in deze ontwerpwedstrijd de dienst uit. Alle drie de winnaars hebben een mooi, creatief en verrassend ontwerp gecreëerd, aldus de jury. Boo Gielen (Gielen Reclame), is uitgeroepen tot winnaar. De tweede prijs is voor Karolien Swets (AllesOnline) en de derde prijs voor Myrte Wijs.

De winnaars kregen een Mactac-mediapakket, een wrapcursus van een dag en voor de nummers 1 en 2 waren er ook vrijkaartjes voor museum Naturalis. De ontwerpwedstrijd is georganiseerd door printspecialist Tripa, in samenwerking met Mactac, HP, Printmatters en Jelmen Lopatka (WrapIt Reclamemontage).

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl