Wijk De Turfberg leert je omgaan met je puberende kind

Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

Vind jij het lastig om ‘nee’ te zeggen? Hoe houd je pubers op koers? ‘Wijkcommissie De Turfberg leeft’ organiseert samen met Novadic een avond over pubers voor ouders en verzorgers.

Aan de ene kant hebben pubers de ruimte en vrijheid nodig en moeten ouders leren om een stapje terug te doen. En aan de andere kant zie je dat pubers – mede door de ontwikkeling van hun brein – juist duidelijke sturing nodig hebben.

“Duurt het bij jou ook zo lang voordat je zoon aan tafel komt?” Of: “Vind jij het ook lastig om ‘nee’ te zeggen terwijl je weet dat ze er bij haar vriendin gewoon aan kan komen.” Hierom heeft De Turfberg contact gezocht met Novadic. Zij begeleiden deze avond en geven informatie over verschillende genotmiddelen, opvoedingstips en handvatten voor een gesprek met je kind.

Deze avond is ook bedoeld om met andere ouders en verzorgers in contact te komen en misschien wel blijvend elkaar te kunnen ondersteunen.

Aanmelden

De maximale groepsgrootte voor deze avond is tien personen. Mochten er meer aanmeldingen komen, kunnen ze altijd een tweede groep opstarten. Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op met Natalie via 0614872397. Aanmelden kan tot 1 februari.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl