Herenboerderij De Bunker zet zich voor zesde keer in voor NLdoet

De Bunker herbergt een B&B.
Foto: Evert Meijs

Het Oranje Fonds organiseert in maart voor de zestiende keer NLdoet. Herenboerderij De Bunker in Valkenswaard doet het dit jaar voor de zesde keer. Zij gaan het gehele terrein bladvrij maken zodat het park er weer mooi bij ligt voor de gasten.

“Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl”, vertelt de organisatie van De Bunker.

Tijdens de NLdoet-editie van 2019 zijn duizenden klussen geklaard. Peter Douwes, directeur van het Oranje Fonds: “Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd. NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo’n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Tijdens deze twee dagen maken we met z’n allen het verschil in Nederland.”

Steunen

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het met 31 miljoen euro initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De Nationale Postcode Loterij is partner van NLdoet. Het Oranje Fonds wordt verder onder andere gesteund door De Nederlandse Loterij en door
Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Dit jaar vindt NLdoet plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl