Politiecontrole Luikerweg: acht verkeersovertreders betrapt

Foto: Instagram @politie_oe_valkenswaard

De politie heeft gecontroleerd op de Luikerweg in Valkenswaard. Bij een stoplicht betrapten ze acht automobilisten die zich niet aan de regels hielden. Vier begingen een snelheidsovertreding, twee hadden de verlichting niet op orde en nog eens twee belden niet handsfree.

De politie controleerde bij het stoplicht op de Luikerweg omdat ze verzoeken kregen via social media om te handhaven op door rood licht rijden. Er was vrees voor aanrijdingen van overstekende fietsers en voetgangers, doordat automobilisten het rode licht negeren.

“Niemand negeerde tijdens deze controle het rode verkeerslicht (gelukkig). In de toekomst zullen wij vaker controleren”, zegt politie Frans Luijten op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

POLITIE OP VERZOEK. . Vandaag hebben we met een aantal collega’s een verkeerscontrole uitgevoerd op de #Luikerweg te #Valkenswaard. . Via Social media kwamen verschillende verzoeken binnen om op rood licht te controleren op de kruising Luikerweg met de Dommelseweg in #Valkenswaard. . De vrees is dat overstekende fietsers en voetgangers daar worden aangereden doordat automobilisten het rode verkeerslicht negeren. . Er werd door ons op rood licht en snelheid gecontroleerd. Er werden 4 bestuurders met de laser betrapt op een te hoge snelheid, hadden 2 auto’s de verlichting niet op orde en werden en werden 2 bestuurders betrapt die niet handsfree aan het telefoneren waren. . Niemand negeerde tijdens deze controle het rode verkeerslicht (gelukkig) In de toekomst zullen wij vaker controleren. . #pdms #controle #politie #instagent #politieopverzoek

Een bericht gedeeld door Politie Frans Luijten (@politie_oe_valkenswaard) op

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl