Versspeciaalzaak ‘t Landleven, waar verrassend, vertrouwd en vers centraal staan

Dennis van Woerkum (l) en Marcel Hamers
Dennis van Woerkum (l) en Marcel Hamers
Foto:

Advertorial Versspeciaalzaak ’t Landleven opent op 18 april de deuren van een derde vestiging in Eersel. Met ruim 50 meter toonbank onderscheidt de slagerij zich met een breed assortiment in vers vlees en kant-en-klaar specialiteiten.

Eigenaar Marcel Hamers opende al eerder zijn Versspeciaalzaak in Hilvarenbeek & Bladel. Hier komt nu een derde nieuwe winkel in Eersel bij. Met een ambachtelijk assortiment in vlees, vis, beleg, maaltijden, salades en zuivel is er voor ieder wat wils.

Eersel

Dennis van Woerkum wordt het aanspreekpunt in de zaak in Eersel. “Ik heb op verschillende vlakken van de slagerswereld ervaring opgedaan en ben nu helemaal klaar voor de nieuwe uitdaging in Eersel. In onze nieuwe winkel gaan we de klant verrassen met een prachtige inrichting en een uitgebreid assortiment onder de slogan: waar verrassend, vertrouwd en vers centraal staan.”

Versspeciaalzaak ‘t Landleven opent op 18 april de winkel aan de Nieuwstraat 13 in Eersel. Op 18, 19 en 20 april kunt u profiteren van leuke openingsacties, dus ga vooral een kijkje nemen!

Pick Up points

In februari 2024 is Versspeciaalzaak ‘t Landleven gestart met Pick Up points. “Dat doen we in samenwerking met Bakkerij Van Heeswijk. Er zijn Pick Up points in Bladel, Dommelen, Hapert, Meerhoven en Reusel.” Bestellingen kunnen eenvoudig online via de website van ‘t Landleven worden gedaan. De klant kiest een Pick Up point waar de bestelling opgehaald kan worden. Wat vandaag voor 11.00 uur besteld wordt, kan de dag erna worden afgehaald op een van de Pick Up points. “Zo haalt u niet alleen uw brood en gebak bij de deelnemende winkels van bakkerij Van Heeswijk, maar ook de lekkerste vlees en versspecialiteiten, in één keer in huis.” Wekelijks hebben de winkels wisselende aanbiedingen die op maandag ingaan. Ook de Pick Up points doen mee, met eigen online aanbiedingen.

Kijk voor meer informatie op www.hetlandleven.com