SchippersStop breidt weer uit

Foto:

SchippersStop blijft maar uitbreiden op bedrijventerrein Habraken in Veldhoven. Deze maand opent hét automotive plein van de regio Eindhoven een wasstraat speciaal voor busjes.

De nieuwste uitbreiding bij SchippersStop betekent vooral een forse tijdwinst voor de eigenaar van een bestelbus. “Busjes passen niet in de kettingwasstraat die bedoeld is voor personenauto’s. In de truckwash moeten ze vaak lang wachten voordat ze aan de beurt komen. En door toegenomen drukte wordt die wachttijd alleen maar langer. De nieuwe wasstraat voor busjes is vooral een efficiencyslag”, vertelt Remy Lahaije van SchippersStop.

De busjeswasstraat bevindt zich naast de truckwash. Er kunnen bussen terecht tot een hoogte van maximaal 3.10 meter en een breedte van maximaal 2.70 meter. “Het is een roll-over installatie. Ook bussen met een imperiaal, (zwaai)lichten en airco-unit kunnen hier worden gewassen. Deze wasstraat is bovendien ook geschikt voor caravans en campers. Een wasbeurt duurt 7 tot 10 minuten afhankelijk van het gekozen programma”, legt Remy uit. Sensoren bepalen de hoogte van de bus en bieden vervolgens het beste programma voor de bus aan. Er wordt rekening gehouden met onder meer dakconstructies, ladders en treeplanken. De chauffeur blijft tijdens de wasbeurt niet in de bus zitten.

Abonnement Wassen

Sinds dit jaar biedt SchippersStop de mogelijkheid van een abonnement op de wasstraat voor personenauto’s. Een vast bedrag per maand om altijd een schone auto te hebben. Het is een flexibel abonnement dat maandelijks opzegbaar is en dat de auto-eigenaar een aanzienlijke besparing per wasbeurt oplevert. De klant krijgt altijd het Ceramic Shield wasprogramma. Remy: “Er is keuze uit 3 abonnementen. Het abonnement Dubbel Stop betekent 2 wasbeurten per maand, waarbij het bij een van de wasbeurten om een ander kenteken mag gaan. Wie onbeperkt wil wassen voor één kenteken kiest voor het Non-Stop Wassen abonnement. Bij het Non-Stop VIP abonnement wordt daarnaast ook nog eens het complete interieur gereinigd terwijl de klant in onze lunchroom van een gratis kop koffie geniet. De interieurreiniging kan 7 dagen per week tussen 11.00 en 16.00 uur.”

Meer informatie over de abonnementen is te vinden op https://www.schippersstop.nl/wassen/abonnement

SchipperStop

Habraken 2601

Tel. 040-205 1205