Voormalige pand Old Dutch in Valkenswaard wordt grillrestaurant

Café Old Dutch aan de Markt in Valkenswaard
Café Old Dutch aan de Markt in Valkenswaard
Foto: Google Maps

Een grillrestaurant doet z’n intrede in het voormalige pand van café Old Dutch in Valkenswaard. In het gebouw aan de Markt zit binnenkort Beer & Beefs.

Erik en Jeroen van Oosterhout (beiden eind dertig) gaan in het Valkenswaardse Steakhouse Beer & Beefs hetzelfde concept toepassen als in hun gelijknamig bedrijf in de Astense kern Heusden. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad (ED).

Zij runnen namelijk al zeven jaar Partycentrum De Pandoer. Het is een groot pand met acht zalen voor allerlei verschillende feesten. Daarnaast kunnen er bijeenkomsten worden gehouden.

Hetzelfde concept

Het concept Beer & Beefs is sinds een jaar een van de concepten van De Pandoer. Dat willen ze nu doorvoeren in Valkenswaard. “Wij zijn, na lang wikken en wegen, ingestapt op voorwaarde dat we er hetzelfde concept als in De Pandoer kunnen hanteren”, laten Jeroen van Oosterhout aan het ED weten. “En het grillrestaurant krijgt een eigen uitbater die door ons wordt gezocht. Wij zullen zelf daar niet uitvoerend zijn. Wel zijn we op doordeweekse dagen regelmatig aanwezig om ons concept in Valkenswaard goed te bewaken. De vrijdag, zaterdag en zondag zijn absoluut voor De Pandoer.”

Het concept staat in het teken van grillen in combinatie met speciaalbieren. “Voor de keuken zoeken we een kok die grillen als specialiteit heeft.”

Wanneer Beer & Beefs opengaat is nog niet bekend. De interne verbouwing is nog volop gaande. “Wij hebben geen haast. Het wordt zeker begin volgend jaar.”

Wil je dagelijks óf eens per week het laatste nieuws uit Cranendonck ontvangen? Meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF, via deze link.