Instagram-agent Tim laat zien hoe hij Dommelen veilig houdt

Wijkagent Tim van der Vlis
Wijkagent Tim van der Vlis
Foto: Instagram @wijkagent_dommelen_noord

Politie Valkenswaard heeft nu een Instagram-agent. Tim van der Vlis geeft je een inkijkje in zijn werk als wijkagent van Dommelen-Noord.

Via Instagram zal hij laten zien hoe hij de wijken van Dommelen veilig houdt. Sinds een aantal dagen is hij actief op het sociale medium. Hij zal dus ook regelmatig in de wijk te vinden zijn. In een paar dagen tijd heeft hij al 128 volgers verzameld.

Tim is sinds een jaar actief als wijkagent van Dommelen-Noord. “Inmiddels weet ik mijn weg in de wijk aardig te vinden”, zegt de Instagram-agent bij zijn eerste post. “Een mooi moment om ook op Instagram mijn gezicht eens te laten zien”, vult hij aan. “Mijn werk speelt zich namelijk deels op straat af, maar ook deels achter de schermen. Via Instagram zal ik proberen te laten zien waar ik zoal mee bezig ben om Dommelen veilig te houden.”

Tekst gaat verder onder het Instagrambericht

Volgen

Wijkagent Tim volgen? Dat kan via deze Instagramlink. “Als u vragen heeft, kan u me altijd aanspreken. Uw hulp een informatie heb ik hard nodig, want veiligheid is iets waar we met z’n allen verantwoordelijk voor zijn”, sluit hij af.

Het laatste nieuws uit gemeente Valkenswaard ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF