IJsbaan Valkenswaard keert terug in grotere maten

Valkenswaard On Ice 2016
Valkenswaard On Ice 2016
Foto: Facebook Stichting Valkenswaard On Ice

De ijsbaan van Valkenswaard On Ice keert dit jaar wederom terug op de Markt. Het is de vijftiende keer dat het ijsfestijn plaatsvindt.

Vanaf 9 december kan er weer volop geschaatst worden in het centrum van Valkenswaard. De Markt wordt dit jaar ook volledig versierd en in Kerstsferen gebracht. De ijsbaan blijft beschikbaar tot en met zondag 6 januari 2019.

De opbouw van de ijsbaan start op maandag 3 december. In verband hiermee is op woensdag 5 december vanaf 07.00 uur de Peperstraat tussen nummer 2 en de provinciale weg Markt/N69 afgesloten.

Ook de weekmarkt moet wijken voor Valkenswaard On Ice. Een gedeelte van de weekmarkt staat op de rijbaan van de Markt (N69). Dat is het geval op de donderdagen 6, 13, 20 en 27 december en donderdag 3 januari.

Wegafzettingen

Daarnaast zijn er ook nog een aantal wegafsluitingen omdat het gebied dit jaar groter is dan voorgaande edities. Op deze donderdagen geldt daarom vanaf ’s ochtends 6.00 tot ’s avonds 19.00 uur een wegafsluiting voor:

  • het gedeelte van de Eindhovenseweg/ N69 vanaf de kruising met de Beelmanstraat tot aan de kruising met de Dommelseweg; en verder zijn afgesloten:
  • de Leenderweg tussen Bakkerstraat/ Karel Mollenstraat Zuid en Markt/ N69
  • de Waalreseweg tussen oprit Richterpad en provinciale weg Markt/ N69
  • de Peperstraat tussen nummer 2 en de provinciale weg Markt/ N69,
  • de Maastrichterweg vanaf de Peperstraat.

Het verkeer wordt omgeleid. De omleidingsroutes staan met borden aangegeven. Ook de bussen volgen gewijzigde routes op genoemde donderdagen, omdat de haltes aan de Markt niet gebruikt kunnen worden. Kijk voor meer info op www.bravo.info.

Het laatste nieuws uit gemeente Valkenswaard ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF