Nieuw talent op de bühne van De Hofnar: Camilla Blue

Foto: Camilla Blue

Zangeres Camilla Blue heeft de weg naar de top ingezet. Voor het grote publiek is ze wellicht nog een onbekende, maar ze bouwt aan haar carrière. Haar eerste single Don’t turn on the lights haalde meer dan 50.000 streams op Spotify. 13 februari staat ze in theater De Hofnar in Valkenswaard.

Maar daar voorafgaand brengt Camilla Blue (artiestennaam van Joyce Deijnen) een nieuwe single uit: Iced Up. “De verwachtingen zijn hoog”, zegt de schrijver en performer. Het optreden in De Hofnar noemt ze dan ook een echte Release Party van haar single.

Camilla Blue bracht haar eerste album ‘Blue’ uit in 2018. Deze is analoog opgenomen in Kytopia in Utrecht, samen met producer Mathijn den Duijf. Haar eerste single Don’t turn on the lights bereikte meer dan 50.000 streams op Spotify. Volgens de makers van het TV-programma Vrije Geluiden op NPO1 is ze ‘uniek en oprecht’. Ze speelde twee nummers tijdens de uitzending en verscheen live op het podium in TivoliVredeburg in Utrecht. Na de release speelde ze onder andere op het hoofdpodium van Jazz in Duketown in ’s-Hertogenbosch en was ze in diverse nationale radioprogramma’s te horen. Ook had Camilla Blue een kleine tour in Frankrijk.

Nieuwe single van nieuw album

De zangeres heeft haar nieuwe single ‘When I get home’ uitgebracht op 6 september 2019. Dit is de eerste single van het aanstaande album Yellow. Dat nummer luister je hieronder. Tekst loopt door onder de video.

’When I get home’ heeft een speciale betekenis voor haar. Ze groeide op in een pleeggezin. Dit lied is een eerbetoon aan haar pleegouders. Camilla Blue is benoemd tot ambassadrice van Pleegzorg Nederland.

Tickets voor haar voorstelling in De Hofnar koop je HIER. De videoclip van Iced Up komt 7 februari uit.

Camilla Blue De Hofnar - Camilla Blue

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl