“Persoonlijk contact met een adviseur die jou kent”

Foto:

Onafhankelijk financieel adviesbureau Veldsink-Verberkmoes aan de Markt in Valkenswaard is sinds kort een filiaal van Regiobank. Dat betekent dat je er ook terecht kunt voor betalen en sparen, het afhandelen van  bankzaken aan de balie, financiële planning en financieel advies op maat. Veldsink – Verberkmoes biedt daarmee een compleet dienstenpalet voor alle financiële vraagstukken, zowel voor zakelijke relaties als voor particulieren.


Veldsink is een familiebedrijf dat al meer dan 44 jaar garant staat voor persoonlijk en onafhankelijk financieel advies in de buurt. We geloven dat écht goed advies komt van iemand die lokaal actief betrokken is en weet wat er speelt bij jou in de regio. Iemand die dicht bij je staat met een luisterend oor en aandacht voor je individuele wensen en behoeften. Veldsink – Verberkmoes heeft dit DNA. De adviseurs ontzorgen hun relaties volledig en werken op basis van vertrouwen en een persoonlijke benadering aan een passend advies op maat. Daarmee bieden zij financiële rust. 

“Dat persoonlijke contact met een adviseur die jou écht kent en begrijpt wat het beste bij jou past, dát is de kracht van Veldsink – Verberkmoes. We laten daar iedereen in Valkenswaard en omgeving graag gebruik van maken!”

Craig Townsend, Teamleider Veldsink – Verberkmoes / Adviseur zakelijke verzekeringen

Loop gerust binnen zonder afspraak. Het team staat klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke verzekeringen, hypotheken, betalen en sparen of pensioenen, je bent er van harte welkom! 

Veldsink – Verberkmoes
Markt 25
5554 CA Valkenswaard
040-2079000
www.veldsink.nl
[email protected]