Word de baas van de buurt-app!

Foto:

Advertorial Word jij de Baas van jouw buurt? Verdien samen met je buren tot wel 10% korting op je gehele offerte! Meer Bazen erbij halen = minder betalen.

Hoe meer blije Bazen, hoe beter! Vandaar dat we bij WoningBaas inzetten op de Bazen met de Buren actie. De korting start vanaf het moment dat jij één buurtgenoot hebt verzameld. In dat geval ontvang zowel jij als je buur 2,5% korting. Wil je meer buren blij maken met WoningBaas? Verzamel dan tot maximaal drie buren (exclusief jijzelf) en ontvang alle vier 10% korting op jullie offertes. Dit doen we omdat we houden van blije Bazen én van de wereld.

Want naast dat jij en je buurtgenoten geld besparen, zijn we samen ook nog eens duurzaam bezig. Onze kwaliteits- en monteerbazen hoeven hierdoor minder vaak op en neer te rijden en kunnen daardoor ook productiever werken.

HOE WORD IK DE BAAS VAN MIJN BUURT?

Tijdens een showroom bezoek checken we of er in jouw buurt al Bazen bij ons bekend zijn. Op die manier kunnen we jullie aan elkaar koppelen en start de Bazen met de Buren actie officieel. Wil je het heft in eigen handen nemen en je buurtgenoten overtuigen van deze te gekke actie? Mail dan snel naar [email protected] en ontvang een persoonlijke buurt video waarmee jij de BAAS bent in jullie buurtapp!

WoningBaas

De Run 5136

5503 LV, Veldhoven

www.woningbaas.nl

(+31) 040 808 00 06