De OntwerpBazen van WoningBaas staan voor je klaar in Veldhoven

Foto:

Advertorial OntwerpBaas is de nieuwste dienst van WoningBaas. Zij staan voor je klaar om je droominterieur te realiseren.

Heb jij pijn aan je handen van het urenlang scrollen op Pinterest en Instagram en heb je hulp nodig bij het creëren van jouw droominterieur? Onze OntwerpBazen staan voor jou klaar! Een ontwerp op maat gemaakt, volledig naar jouw wensen en eisen. Van kleuren, materialen & vloeren tot aan raamdecoratie, 3D ontwerp en meubels, onze Bazen stellen jouw wensen centraal in het hele proces. 

Sinds de lancering van WoningBaas op 1 november bieden wij een nieuwe dienst aan: OntwerpBaas! Naast het aanbieden van vloeren, texwerk, keukens & gordijnen kun je als klant ook bij WoningBaas terecht voor het ontwerp van je interieur. Van moderne interieurs tot landelijke interieurs, onze OntwerpBazen visualiseren het totaalplaatje van jouw nieuwe inrichting aan de hand van een jouw persoonlijke wensen.

OntwerpBaas Benice: “Het belangrijkste aan ons werk? Dat jij tevreden bent! Wij geloven dat elke klant het verdient om een mooi interieur te hebben en wij helpen jou om dat te realiseren! Bij WoningBaas doen we alles voor de verbazing, ook in onze interieurpakketten. We willen de klant echt verbazen met een uniek interieurontwerp waardoor je als klant positief verrast wordt!”

Ontwerp Pakketten

WoningBaas biedt 3 soorten ontwerppakketten aan: Brons, Zilver en Goud. Pakket Brons begint bij de eerste stappen voor in je woning, gefocust op het materiaal & kleuradvies n.a.v. een adviesgesprek! Bij het tweede pakket, pakket Zilver, ontvang je ook een 2D tekening met daarbij de indeling van jouw interieur met een bijpassend moodboard. Wil je alles uit het advies van onze OntwerpBazen halen, kies dan voor pakket Goud. Bij pakket Goud krijg je een uitgebreide 3D visualisatie van je interieur met daar aansluitend een shoppinglist.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website: https://www.woningbaas.nl/ontwerpbaas/  en plan een afspraak in met onze OntwerpBazen. Binnenlopen bij het Experience Center van WoningBaas kan ook altijd van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 – 17:00.