Driessen Opel en Toyota verdwijnen uit Valkenswaard: ‘Het moet nog even indalen’

Driessen aan de Parallelweg Noord
Foto: Google Streetview

Driessen Opel en Toyota aan de Parallelweg Noord verdwijnt – tijdelijk of voorgoed – uit Valkenswaard. In augustus wordt het pand leeg opgeleverd aan de projectontwikkelaar.

Het personeel vindt voorlopig onderdak bij een van de vestigingen van Driessen Autogroep in Eindhoven. Dat is in ieder geval totdat er een nieuwe locatie is gevonden voor de autodealer. Of het nieuwe pand ook in Valkenswaard is, is nog niet bekend.

Het pand aan de Parallelweg Noord is verkocht en maakt ruimte voor woningen. Al jarenlang is Driessen Autogroep bezig met het verkopen van de vestiging in Valkenswaard. Vestigingsmanager Rob Aarts zag dit besluit wel aankomen. “Het moet nog wel even indalen”, vertelt hij. “Ik zal een andere rol krijgen in de organisatie. Wat dat is, weet ik niet. Ik heb dit besluit ook pas een aantal uur geleden gehoord.”

Auto’s verhuizen

Aarts lichtte zijn personeel in, dat dus tijdelijk zal gaan verhuizen naar een nieuwe vestiging. Datzelfde geldt voor alle auto’s bij de Valkenswaardse dealer. “Die krijgen een plaatsje in een van de andere vestigingen van Driessen Autogroep”, zegt Aarts.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl