Ontmoetingswinkel De Verbinding ‘in the picture’ door lichtscherm

Foto: Leger des Heils

Ontmoetingswinkel De Verbinding van het Leger des Heils heeft vrijdag 15 november een nieuw lichtscherm gekregen. Het is voorzien van het logo en de bijbehorende kernspreuk ‘Doen wat we geloven’.

De medewerkers van de winkel aan de Corridor zijn de stichting Bevordering van Gezondheidszorg Valkenswaard enorm dankbaar voor hun subsidie voor onder andere dit lichtscherm. Het Leger des Heils wil een echte verbinding zijn en is daarom blij met de extra verlichting. Op die manier is de kledingzaak altijd goed zichtbaar is.

De ontmoetingswinkel is een samenwerkingsverband tussen verschillende kerken van Valkenswaard, onder verantwoordelijkheid van het Leger des Heils. Zo wordt de plek gedragen door de Protestantse kerk, de Evangelische Baptistengemeente en ook de Rooms-Katholieke kerk.

Inmiddels vinden dagelijkse zo’n vijftig mensen de weg naar de winkel. Belangstellenden brengen of kopen goede en betaalbare kleding en genieten van een gratis bakje koffie of thee. Ook is er ruimte voor allerlei soorten vragen, waaronder de vraag naar geloofsbeleving van mensen.

Nog meer verlichting

De Stichting Bevordering van Gezondheidszorg Valkenswaard heeft aan de kledingzaak eerder al een subsidie verleend zodat al extra kastruimte kon worden gerealiseerd. De medewerkers verwachten binnenkort dankzij deze stichting ook nog een betere verlichting te plaatsen bij het sorteren van kleding en in de etalage. Echter, nu eerst het heugelijke feit van een nieuw lichtscherm.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl