‘Jonathan M. filmde verkrachting tussen Valkenswaard en Waalre’

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

De 25-jarige Jonathan M. uit Eindhoven, die verdacht wordt van het verkrachten van een meisje in de bossen tussen Waalre en Valkenswaard, zou zijn daden hebben gefilmd. Dat meldt het Eindhovens Dagblad (ED).

Ook wordt hij verdacht voor het verkrachten van een vrouw in Eindhoven. Ook die daad zou hij op beeld vastgelegd hebben.

De man zou op 4 augustus een 15-jarig meisje hebben verkracht. Jonathan M. bedreigde haar een steegje in te gaan in het centrum van Valkenswaard. Vervolgens nam hij haar mee op de scooter, tot vlak voor Waalre. Daar verkrachtte hij haar op een zijpad van de N69.

Eerder zou hij al een Franse vrouw verkracht hebben, op 31 juli. Hij reed, wederom per scooter, met haar naar de Genneper Parken. Daar gebruikte hij geweld en verkrachtte haar.

Meerdere zedenfeiten

De verdachte man is op 4 augustus opgepakt door de politie. Inmiddels wordt hij van meerdere zedenfeiten verdacht. Het is duidelijk geworden dat hij via internet nogal wat vrouwen heeft benaderd. De politie is nu aan het achterhalen wie dat allemaal zijn en wat er mogelijk is gebeurd.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl