Wie verdient volgens jou een Vrijwilligerstroffee?

De winnaars van de Vrijwilligerstroffee 2018: Stichting De Hijskraan
Foto: Geert Vaessen Fotografie / Gemeente Valkenswaard

Op het jaarlijkse Vrijwilligersgala van Valkenswaard zet de gemeente vrijwilligers in het zonnetje. Dit jaar is dat op woensdag 22 januari 2020. Op deze avond wordt ook de Gemeentelijke Vrijwilligerstrofee 2019 uitgereikt. Ook dit jaar is er weer een Trofee in vijf verschillende categorieën.

Welke vrijwilligersorganisatie en individuele vrijwilligers verdienen volgens jou een prijs? Meld vanaf nu jouw kandidaten aan. Je kunt kiezen uit de volgende categorieën:

  • Sport (Individueel);
  • Zorg (Individueel);
  • Buurt & Wijk (Individueel);
  • Cultuur & Natuur (Individueel);
  • Vrijwilligersorganisatie van het jaar (Groep/vereniging).

Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 december 2019 via het digitale nominatieformulier. Dat vind je op www.valkenswaard.nl/vrijwilligersgala. Let op: gebruik voor elke nominatie een apart formulier.

Geen computer of problemen met het webformulier? Haal een formulier af bij één van de volgende locaties: Valkenswaard bij het gemeentehuis (de Hofnar 15), de bibliotheek (de Hofnar 12), in Dommelen bij ontmoetingscentrum De Belleman in Dommelen en in Borkel en Schaft bij Dorpshuis D’n Teut.

Uitreiking

Een jury onder voorzitterschap van burgemeester Anton Ederveen wijst in elke categorie een winnaar aan. Deze winnaars worden op 22 januari tijdens het Vrijwilligersgala bekendgemaakt.

Ook partners van vrijwilligers en anderen die vrijwilligers een warm hart toedragen, zijn van harte welkom bij het Vrijwilligersgala. Je kunt maximaal vier gratis kaartjes per persoon bestellen. Wil je graag meer kaartjes, mail dan jouw verzoek naar [email protected]. Kaartjes aanvragen kan tot 16 januari. Let op: er zijn er maximaal 350 beschikbaar.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl