Bewoner krijgt flinke klappen bij overval in huis aan Wolbergstraat

Foto: Valkenswaard Nieuws

Er heeft een woningoverval plaatsgevonden aan de Wolbergstraat in Valkenswaard. Een 54-jarige kreeg daarbij flink klappen te verduren en raakte behoorlijk gewond.

In de nacht van dinsdag op woensdag, ergens tussen half twee en twee uur, vond de overval plaats. Een buurtbewoner alarmeerde de politie toen zij uit de woning van het slachtoffer iemand om hulp hoorde roepen. Kort daarvoor werd haar aandacht getrokken door gestommel en geluiden uit de woning van de alleenwonende man.

De man werd in zijn slaap verrast toen er plotseling twee, donker geklede en gemaskerde mannen naast zijn bed stonden. Er ontstond een worsteling, maar wat er vervolgens precies is gebeurd, wordt onderzocht. Feit is dat de man flink door zijn belagers is toegetakeld. De politie trof hem hevig bloedend en met veel pijn aan toen ze aankwamen bij de woning. Het slachtoffer is direct met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij is behandeld aan zijn verwondingen. Inmiddels is hij weer thuis.

Veel onduidelijk

Omdat de prioriteit lag bij de behandeling van zijn verwondingen, is de man nog maar kort gehoord over wat hem is overkomen. Of er iets buit is gemaakt is vooralsnog onduidelijk. Wel stelden forensisch rechercheurs in en om de woning al een uitgebreid sporenonderzoek in. Ook zochten de politie met een diensthond naar sporen van de overvallers, maar helaas zonder resultaat. De recherche neemt de zaak in onderzoek en er zal onder andere nog een buurtonderzoek gedaan worden.

Alle informatie in deze zaak is welkom. Ook mensen die in de buurt wonen en bewakingscamera’s hebben, kunnen de politie helpen. Neem zo snel mogelijk contact op met de districtsrecherche in Helmond als je informatie hebt. Bel daarvoor 0900-8844. Anoniem tippen kan via de M-lijn; 0800-7000.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl