Horrorcircus strijkt neer in Valkenswaard: ‘We zijn uit op jouw angstkreten’

Foto: Circus of Torment

Het Circus of Torment komt naar Valkenswaard. Dit circus is niet alleen uit op jouw applaus, maar ook op je angstkreten. Valkenswaard heeft de Nederlandse primeur.

Het horrorcircus wordt vormgegeven door internationale artiesten die in de huid van duistere geesten en demonen kruipen. “Film-waardige kostuums, meeslepend theater en moderne licht- en geluidseffecten nemen je mee in deze show. Al wanneer men het circusterrein betreedt is niemand meer veilig en maken de bezoekers kennis met één van de vele scare-actors.”

Tekst gaat verder onder de foto

Circus of Torment - Circus of Torment

“Valkenswaard kent de laatste tijd steeds minder evenementen en zeker de evenementen gericht op de wat oudere jeugd zijn er niet meer en verdwijnen”, zo stelt de organisatie. Het productieteam van het Circus of Torment is daarom op zoek gegaan en heeft een overeenstemming kunnen vinden voor een periode in het Van Bestpark.

Uit op jouw angstkreten

Tijdens de 1 uur en 20 minuten durende Fright Nights meets Circus-productie neem je als toeschouwer plaats rondom het speciaal ontworpen podium dat een spectaculair 360 gradenuitzicht biedt op alle acts. Waan jezelf in het verhaal.

Dit concept wordt nergens anders in Nederland geproduceerd en is een unieke productie speciaal voor Valkenswaard, zo zegt de organisatie. Het is te zien van 25 oktober tot en met 3 november om 20.00 uur. Tickets vind je hier: CircusofTorment.com.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl