Stel je vragen op inloopavond voor bestemmingsplan Eurocircuit

Foto: Evert Meijs

De gemeente organiseert een openbare inloopavond over het Eurocircuit op maandagavond 7 oktober in de raadzaal van het gemeentehuis.

Al enige tijd is de gemeente bezig met het opstellen van een nieuw bestemmingsplan voor het Eurocircuit. Dit proces heeft een nieuwe wending gekregen sinds de uitspraak van de Raad van State over het Programma Aanpak Stikstof (PAS). Inmiddels heeft het college aan de gemeenteraad voorgesteld het huidige ontwerpbestemmingsplan niet vast te stellen en een nieuwe procedure te starten. “Gezien deze ontwikkelingen kunnen wij ons voorstellen dat er vragen zijn over het bestemmingsplan”, stelt de gemeente. “We willen alle betrokkenen dan ook de gelegenheid geven om deze vragen te stellen tijdens een openbaar inloopmoment.”

Naast de bestemmingsplanprocedure spelen andere zaken. Deze hebben geen, of maar deels een relatie met het bestemmingsplan Eurocircuit. Ze hebben wél allemaal te maken met het terrein en het gebruik daarvan. Daarom is het ook mogelijk om tijdens de inloopavond vragen te stellen over andere zaken die te maken hebben met het Eurocircuit. Denk aan het vastgoed op het Eurocircuit, gebruik van het terrein, vergunningen, de uitspraak over het PAS in relatie tot het Eurocircuit of evenementen.

Info over infoavond

Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om u te informeren en uw vragen te beantwoorden. Er wordt geen centrale presentatie gegeven. Deze avond is bedoeld als informatieavond en niet als discussiebijeenkomst.

De infoavond is 7 oktober van 19.00 tot 20.30 uur.

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl