Valkenswaard lanceert nieuwe site met actuele info over werkzaamheden

Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

Als inwoner van de gemeente Valkenswaard wil je natuurlijk weten wat voor werkzaamheden er direct bij jou in de buurt (gaan) plaatsvinden. Daarom lanceert de gemeente een nieuwe website: valkenswaard.watgebeurtervoormijndeur.nl.

Op deze site zie je wat er in jouw buurt gebeurt, of je met de gemeente kunt meedenken over de plannen, wanneer werkzaamheden gepland zijn en wat die werkzaamheden voor je betekenen.

De gemeente bereidt zich voor op de komst van de nieuwe N69: Westparallel. Een weg die veel invloed heeft op de bereikbaarheid en leefbaarheid van Valkenswaard. Om ongewenst sluipverkeer te voorkomen en de bereikbaarheid te optimaliseren is het noodzakelijk om verschillende wegen in Valkenswaard aan te passen. Daar ga je als inwoner ook iets van merken.

“Met deze nieuwe website willen we het makkelijk maken om snel informatie te vinden over wat er voor uw deur gebeurt”, zegt de gemeente. “Door het invullen van uw postcode en huisnummer ziet u op een kaart waar projecten gepland zijn en wat dit project voor u betekent.”

Pilot met Dommelen-Zuid

De website wordt nu ingezet voor het project verkeersmaatregelen Dommelen-Zuid. Dit project is op 1 oktober gestart. “Met de ervaringen uit dit project en verbetertips van de betrokken inwoners, optimaliseren we de website. Vervolgens breiden we hem uit met informatie over andere geplande projecten. Zo ontstaat er een steeds completer beeld over wat er voor iemands deur, in de straat en in de wijk gebeurt.”

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl