Bus 611 naar Were Di rijdt voortaan hele schooljaar

Foto: Werkgroep Bus/fietsverbinding Maarheeze-Were Di

Het hele schooljaar gaat lijnbus 611 (Budel – Gastel – Soerendonk – Maarheeze – Were Di in Valkenswaard) vanaf maandag 9 september rijden. Het voorstel en verzoek, wat ouderwerkgroep Bus/Fietsverbinding Maarheeze-Were Di aan Hermes deed eerder dit jaar, is goedgekeurd door meerdere instanties.

De bus rijdt tijdens schoolweken en vertrekt op dezelfde tijden als vorig jaar. De eerste rit begint om 07.30 uur aan de Deken van Baarsstraat in Budel, via Gastel, Soerendonk, halte Moonslaan Maarheeze, via Leende naar het Were Di. De tweede rit rijdt vanaf Moonslaan Maarheeze (08.45 uur), via Leende naar het Were Di. Er zijn twee ritten terug om 14.30 uur en 15.23 uur vanaf de halte tegenover het Were Di, waarvan de laatste doorrijdt naar Soerendonk, Gastel en Budel.

Scholierenlijn 621, die ook om 13.19 en 16.15 terug rijdt, begint na de herfstvakantie te rijden. Precieze tijden en vertragingen zijn te vinden op de website: www.Hermes.nl/nl/resultaten/dienstregeling. Of te volgen op onder andere de app OVinfo, waarop je kunt zien waar je bus is.

OV-chipkaart

Sinds december 2016 rijdt er overdag ook een buurtbus vanuit Maarheeze naar Valkenswaard en terug. Dit busje rijdt echter niet langs het Were Di. De buurtbus rijdt over de Leenderweg naar de Markt in Valkenswaard. In de buurtbus werkt je OV-chipkaart precies hetzelfde als in een gewone lijnbus.

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets