Bij Bijland Autoschade gaan ze altijd voor de hoogste kwaliteit

Foto: Bijland Autoschade

Advertorial Ruim 4 jaar geleden startten Robin Uland en Patrick Bijnen hun schadeherstelbedrijf in Eindhoven. Sinds de start weten steeds meer mensen het bedrijf aan de Grobbendonkstraat 24 te vinden.

Robin weet waarover hij praat als het over autoschades en het herstel daarvan gaat. Met 12,5 jaar ervaring bij een schadeherstelbedrijf, pakte hij in 2017 met Patrick de kans om een eigen bedrijf te starten. “Dit pand aan de Grobbendonkstraat kwam vrij. Er zat al een brug en een spuitcabine in. We hebben dat nog uitgebreid met 2 bruggen en een richtbank.”

De hoofdmoot van de werkzaamheden bestaat uit het herstel van autoschades. “Vooral de kleinere schades zoals bumpers, portieren en motorkappen. Maar ook werken we veel stoeprandschades aan velgen weg. Na herstel worden de velgen netjes gespoten en zijn ze weer als nieuw.” Ook knappen ze het plaatwerk van motoren en scooters op. “We zijn gespecialiseerd in het merk Vespa. Vesparijders weten ons dan ook steeds vaker te vinden.”

De spuitcabine wordt ook ingezet om meubilair te voorzien van een andere kleur. Denk aan keukenkastjes, deuren, tafels, kasten, stoelen en radiatoren. “Keukenkastjes worden op verzoek van de klant gedemonteerd, opgehaald en na het spuiten weer netjes teruggehangen. Voor auto’s, motoren, scooters en meubilair kunnen we hier elke kleur samenstellen.”

Omdat Robin en Patrick het steeds drukker krijgen, is het personeelsbestand uitgebreid met Zino Heerings. Het 3-tal heeft de taken verdeeld. Robin is gespecialiseerd in het spuitwerk. Patrick is een kei in het uitdeuken en weer strak maken van plaatwerk. En op Zino kunnen de eigenaren rekenen als het gaat om montage en demontage. Als extra dienstverlening voor de klant zijn er inmiddels 3 leenauto’s beschikbaar.

Waarom kiezen voor Bijland Autoschade?

Persoonlijk contact met een complete service staan bij Robin, Patrick en Zino hoog in het vaandel. Ze gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. U bent van harte welkom om een kopje koffie te nuttigen en alvast uw wensen te bespreken. Er wordt altijd met u overlegd. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Autoschadebedrijf Bijland

Grobbendonkstraat 24

5628 RE  Eindhoven

Tel. 040-744 0209

www.autoschade-bijland.nl