Fysiotherapie Quickfit: laagdrempelig en een brede ervaring

Randy en Julie Falkenburg van Fysiotherapie Quickfit
Foto: Veldhoven Nieuws

Cliënten uit de verre regio weten Fysiotherapie Quickfit te vinden. In de vestigingen in Valkenswaard en Eindhoven zijn broer en zus Randy en Julie Falkenburg het vertrouwde gezicht.

‘Klachten verdwenen snel na behandeling. Al na de eerste behandeling had ik geen pijn meer. Na twee behandelingen was ik van mijn borstontsteking af.’ Zomaar enkele reacties van cliënten op de website van Fysiotherapie Quickfit die duidelijk maken dat de praktijknaam geen loze kreet is. Randy heeft inmiddels een brede ervaring opgebouwd. ”Daardoor kan ik breder naar klachten kijken. Op basis van een aantal vragen en onderzoeken stel ik samen met de cliënt een behandelplan op. Dankzij dit maatwerk ervaren cliënten meestal na de eerste behandeling al verbetering.”

Ruime parkeerplaats

In 2007 startte Randy zijn praktijk in Valkenswaard. Twee jaar later al volgde de tweede vestiging in Eindhoven. In Valkenswaard zit de praktijk aan de Van der Clusenstraat 10. In Eindhoven is Fysiotherapie Quickfit te vinden in het pand van Basic Fit aan de Limburglaan 36 waarachter een ruime parkeerplaats is. Cliënten kunnen in beide vestigingen terecht voor fysiotherapie, revalidatie en voedingsadvies. In de vestiging in Valkenswaard wordt daarnaast ook nog personal training verzorgd.

Laagdrempelig

Naast zijn werk als fysiotherapeut bouwde Randy ook ervaring op als fitness- en studio-instructeur en personal trainer. Deze brede kennis en de laagdrempeligheid van de praktijk weten de cliënten te waarderen. “We hanteren geen wachttijden. Desnoods kan iemand hier in de ochtend al om 6.00 uur terecht”, zegt Randy.  Dankzij mond-tot-mond reclame weten cliënten tot uit Den Bosch, Tilburg en Breda Fysiotherapie Quickfit inmiddels te vinden.

Toekomst

Julie is onlangs afgestudeerd als fysiotherapeut. Zij heeft de smaak te pakken en bekwaamt zich nog verder. “In september ben ik begonnen aan de Master Pediatric Physical Therapy. Dit is een driejarige opleiding tot kinderfysiotherapeut.” Hiermee voldoet de praktijk aan de visie ‘Vertrouwen in beweging’ van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie waaraan praktijken in 2025 moeten voldoen.

Beide locaties zijn vijf tot zes dagen geopend. Kijk voor het uitgebreide aanbod van de praktijk op www.fysioquick.nl.