Herfstactie: 2 massages voor de prijs van 1

Foto: Sri Yantra Massages

Boek in de maand oktober of november 2 (stoel) massages voor 2 personen en betaal slechts 1 consult. Gun jij jezelf en iemand anders een heerlijke ontspanningsmassage of stoelmassage (vitaal/ontspanning/office)? Maak dan snel een afspraak want vol=vol.

Waarom een massage?

Een positief effect van masseren is dat het knuffelhormoon oxytocine vrijkomt. Dit hormoon maakt endorfine aan. Dit zijn zogenaamde geluk hormonen waarvan bekend is dat die onder andere stress bestrijden, maar ook je geluksgevoel bevorderen.

Een massage wordt afgestemd op jouw unieke behoefte of vraag. Daardoor is elke massage anders. Stel, je bent vol in je hoofd, dan wil je meer in contact komen met je lichaam. Of je hebt moeite om keuzes te maken, dan zal je meer behoefte hebben om in je kracht te komen. Heb je het gevoel dat je zoveel moet? dan wil je meer lichtheid en gemak gaan ervaren.

Soms krijg je lichamelijke klachten, door toedoen van buitenaf of opeenstapeling van problemen (die onbewust naar binnen sluipen) en zich lichamelijk vertalen door pijntjes of andere ongemakken. Door masseren kun je mentaal en geestelijk weer in balans komen. Masseren is een manier van communiceren met het lichaam.

Kijk voor meer informatie op www.sri-yantra-massages.nl bij blog herfstactie.

Graag tot ziens bij Monique Thomassen van Sri Yantra Massages

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Sri Yantra Massages