Inspraak mogelijk op vergunningaanvraag opslaginstallatie radioactief afval in Belgische Dessel

Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

De gemeente informeert hierbij inwoners van Valkenswaard over de mogelijkheid tot inspraak op de vergunningaanvraag en het milieueffectrapport van de radioactief afval opslaginstallatie in Dessel, België.

Bericht van gemeente Valkenswaard

Dit opslaggebouw is bestemd voor de opslag van verpakkingen met radioactief afval die zijn aangetast door een onvoorziene chemische reactie in het afval.

Het is tot en met 22 februari 2020 mogelijk voor Nederlandse burgers om schriftelijk zienswijzen in te dienen op deze vergunningaanvraag en het milieueffectrapport. Daarnaast is tot en met 22 februari 2020 ook inspraak mogelijk op de aanvraag voor een omgevingsvergunning, inclusief de bouwvergunningaanvraag.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vergunningaanvraag, verwijzen we u naar de website van de ANVS (Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming). Via hun homepage, klikt u op ‘actueel’, ‘nieuws’en dan vindt u het bericht ‘inspraak mogelijk op vergunningaanvraag en milieueffectrapport opslaginstallatie radioactief afval in Dessel, België’.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl