Sale bij De Verbinding maakt nieuwe doelen mogelijk

Sale in de Ontmoetingswinkel aan de Corridor.
Foto: Christine Brink

Bij ontmoetingswinkel De Verbinding van het Leger des Heils aan de Corridor is momenteel een sale gaande. De lage prijzen zijn nog lager dan gewoonlijk. Voor het duurste artikel betaal je nu slechts drie euro. De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan het Leger des Heils. Hiermee kan de organisatie weer anderen helpen.

In de Valkenswaardse winkel is iedereen welkom om kledingstukken te kopen. Maar de winkel is ook een kledingbank, te vergelijken met een Voedselbank. Mensen hoeven daardoor niet meer naar Eindhoven als ze een verwijzing krijgen voor een kledingbank. Soms krijgen inwoners van Valkenswaard toestemming voor twaalf kledingstukken per half jaar.

Dat is allemaal mogelijk dankzij de mensen die de kledingwinkel een warm hart toedragen en kleding die niet meer gedragen wordt, naar De Verbinding brengen.

Extra inkomsten door sale

De opbrengst van de kledingwinkel komt volledig ten goede aan het Leger des Heils. Hiermee kan de organisatie draaiende gehouden worden en wordt gekeken naar nieuwe initiatieven. Zo kijkt men momenteel of het haalbaar is om binnenkort maaltijden te verstrekken in de Ontmoetingskerk, voor een klein bedrag. Door de sale hoopt men extra inkomsten te genereren en tegelijkertijd zo veel mogelijk winterkleding te verkopen om ruimte te maken voor de voorjaars- en zomerkleding.

De sale loopt tot en met 28 februari. De eerste week van maart gaat de kledingwinkel pas op de 6e weer open met de lente-/zomercollectie.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl