Februari bij De Hofnar: Bekende koppen en toptalenten op het podium

Foto: Valkenswaard Nieuws

Februari heeft veel moois te bieden voor bezoekers van theater De Hofnar in Valkenwaard. Zowel bekende koppen als nieuwe talenten verschijnen op het podium. Wij pikken er een paar interessante voorstellingen uit. Voor het volledige programma, klik HIER.

Muziek, cabaret en films. Allemaal komt het voorbij bij De Hofnar in februari. Zo wordt er gelachen bij Sanne Wallis de Vries. Haar kun je kennen van verschillende tv-optredens. Zo was ze onder meer een van de vaste gezichten van succesprogramma Kopspijkers.
We zoomen ook in op Thijs van de Meeberg, die op de site van De Hofnar wordt omschreven als ‘toptalent’. Met zijn cabaretshow Kom nou maar gewoon staat hij op de bühne.
En dan nog een voorstelling van de oude garde. Theatercoryfeeën Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort staan samen op het toneel in de thrillerkomedie ‘Enkele Reis’.

Sanne Wallis de Vries (Try-out)

Deze vrouw is geen onbekende in het theater. Haar humor is bij een breed publiek bekend en nu komt ze dat ten gehore brengen in De Hofnar. Wallis de Vries won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs). Daarna werd ze een van de cabaretiers in het tv-programma Kopspijkers. In maart 2017 werd Sanne winnares van het zeventiende seizoen van ‘Wie is de Mol?’ door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren.

Haar nieuwe show heet ‘Kom’. In het Valkenswaardse theater speelt ze een try-out. Zo omschrijven de makers haar voorstelling:

Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.
Op.
Dan.
Kom.
Kijken.
Kom. Tot inkeer?
Kom maar.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. De bestel je HIER.

Thijs van de Meeberg

Thijs van de Meeberg won in 2015 de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2015. En dan mag je wel spreken over een toptalent.

In zijn tweede programma gaat Thijs van de Meeberg de wereld redden, alleen blijkt al snel dat hij niet zo goed weet met welke intentie. Met de nodige zelfspot, een overdosis energie en gedachten die over elkaar struikelen, gaat de cabaretier op zoek naar wie hij wél is.

Plof bij Thijs op de bank en denk hardop mee, want hij schuwt het gesprek zeker niet. Trouwens er is bier … en chips, ook voor jullie! Want één ding is zeker: Thijs kan het niet alleen. Waar dit eindigt? In een stroom bizarre verhalen over rake ontmoetingen, ontwrichtende reddingspogingen en oneindig proberen. Tickets voor zijn voorstelling bestel je HIER.

Check hier de trailer van ‘Kom nou maar gewoon’. Tekst loopt door onder de video.

Enkele reis

‘Een must-see voor liefhebbers van Britse detectives’, zo omschrijven de makers hun voorstelling. Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort verschijnen naast elkaar op het podium in deze thrillerkomedie. Lex Passchier, bekend van tv-series als ‘Moordvrouw’, ‘De 12 van Oldenheim’ en zijn eigen ‘Thriller Theater’, schreef deze intrigerende voorstelling die gaat over de regie in handen willen houden over je eigen leven.

Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces koste wat het kost voorkomen. Ze schakelen een sinistere heer in om ze te helpen bij hun laatste wens, maar zodra hij arriveert ontstaat er een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen die niemand voor mogelijk had gehouden. Alles blijkt steeds weer anders dan gedacht en hoe het afloopt is tot aan het verrassende einde toe, niet te voorspellen. Tickets bestel je HIER.

Zie hieronder de trailer van ‘Enkele Reis’. Tekst loopt door onder de video.

Maar dit is nog lang niet alles wat er te zien is in De Hofnar in februari. Voor het volledige programma kijk je op Hofnar.nl.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl