Hennepkwekerij in centrum Valkenswaard, verdachte aangehouden

Foto: Instagram @wijkagent_dommelen_noord

De politie heeft een grote hennepkwekerij aangetroffen in het centrum van Valkenswaard. Daarbij is ook een verdachte aangehouden. “Een wonder dat er geen brand is ontstaan”, zegt wijkagent Tim op Instagram.

De hennepkwekerij was verdeeld onder drie ruimtes in het pand. De verdachte is daarbij ingesloten en aangehouden.

“In de woning troffen we een zeer gevaarlijke situatie aan”, vertelt de wijkagent op Instagram. “Stroom werd illegaal afgetapt en op zo’n klunzige manier dat de meter stond te smelten. Wonder dat daar geen brand is ontstaan.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hennep & meer ••• Lekker dienstje vandaag… extra vroeg begonnen om in opdracht van een OvJ een verdachte aan te houden. Die actie was succesvol. Einde van mijn dienst collega”s nog geassisteerd bij de instap in een woning in het centrum van #Valkenswaard Vonden we in het pand, verdeeld over drie ruimtes een grote #hennepkwekerij. Verdachte werd aan gehouden en ingesloten. In de woning troffen we vervolgens een zeer gevaarlijke situatie aan. Stroom werd illegaal afgetapt en op zo”n klunzige manier dat de meter stond te smelten. Wonder dat daar geen brand is ontstaan. Na een dienst van 12 uur gooi ik de handoek in de ring. Lekker gewerkt! Morgen ben ik er weer 🙂 Heeft u vermoedens mbt hennepkweek? Maak melding via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000 #dommelen #hennep #drugs #kwekerij #gevaar #brandgevaar #meldmisdaad #mma

Een bericht gedeeld door Tim v.d. Vlis (@wijkagent_dommelen_noord) op

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl