CMD viert 50-jarig jubileum feestelijk in De Hofnar

Foto: Valkenswaard Nieuws

Het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) organiseert op zondagochtend 9 februari traditiegetrouw het tweejaarlijkse Docenten-in-Concert in de theaterzaal De Hofnar. Dit jaar met een extra feestelijk tintje want het CMD bestaat 50 jaar.

Eens in de twee jaar zoeken de docenten van het Centrum voor Muziek en Dans elkaar op om, speciaal voor dit concert, een mooi en muzikaal afwisselend programma voor te bereiden.

Meestal zijn docenten bij uitvoeringen druk bezig om hun leerlingen te begeleiden. Maar een groot deel van hen is, naast docent, ook uitvoerend musicus. Als specialist op hun instrument hebben ze vaak veel ervaring op het podium en voor deze bijzondere gelegenheid bundelen ze hun muzikale krachten.

Naast solo-optredens zijn er ook weer verschillende ensembles samengesteld, soms in wel heel verrassende combinaties. Al met al belooft het een gevarieerd concert te worden met muziek in afwisselende stijlen, van (licht)klassiek tot populair.

Meer info

Aanvang: 10.30 uur | Toegang: 7,50 euro (volwassenen) voor kinderen geldt de speciale prijs van 4,00 euro | Kaarten zijn verkrijgbaar via De Hofnar: (040) 207 40 10 of www.hofnar.nl.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl