Ford Luijbregts Valkenswaard sluit na overname door Van Mossel

Foto: Google Streetview

Ford Luijbregts in Valkenswaard draagt per 1 maart haar officiële dealerschap over aan de Van Mossel Automotive Groep. De Groep kent veertien Ford-vestigingen, waarvan één in Valkenswaard en die gaat sluiten. De medewerkers gaan over naar de vestigingen in Eindhoven en Weert.

Recent vergrootte Van Mossel haar belang in Ford in Zeeland en Noord-Brabant met de overname van 4 vestigingen van Autobedrijf Van Putten en 2 vestigingen van mobiliteitsgroep Automotions.

Beide bedrijven zijn echte familiebedrijven. “Na een intensief verkenningstraject zijn wij met Van Mossel tot de positieve conclusie gekomen dat wij onze medewerkers een veilige toekomst kunnen bieden bij de Groep”, vertelt Bart Luijbregts, eigenaar van de Luijbregts-vestigingen. “We delen dezelfde normen en waarden. Tezamen met factoren als inkoopvoordelen en schaalgrootte zullen zij voortaan alles op het gebied van automotive onder één dak vinden bij de vestigingen Van Mossel Ford Eindhoven en Weert.”

Eric Berkhof, voorman van Van Mossel, voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd de medewerkers te verwelkomen als nieuwe Van Mossel-collega. Uiteraard ontvangen wij de klanten van Luijbregts met open armen bij de twee genoemde vestigingen.”

Topspeler in Nederland

De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland. Het bedrijf telt bijna 200 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Met circa 3300 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa 2,5 miljard euro op jaarbasis.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl