Politie zoekt nog altijd deze vrouwen die 1700 euro van oude vrouw stalen in Veldhoven

Foto: Politie

De politie is nog altijd op zoek naar een tweetal dat een pinpas stal van een oudere vrouw. Later is hier twee keer mee gepind, in totaal ruim 1700 euro. Op woensdag 13 november 2019, rond 12.05 uur, werd er bij de Jumbo aan de Pleintjes in Veldhoven de pincode afgekeken tijdens het afrekenen.

Dit is op de camerabeelden van de Jumbo te zien. De verdachte vrouw volgt het slachtoffer vervolgens naar buiten. Het slachtoffer wordt vervolgens aangesproken door een onbekende vrouw op de Hagendorenseweg. Waarschijnlijk is dit het moment waarop ze van haar pinpas is bestolen.

Even later is een fors bedrag gepind bij een nabijgelegen bankautomaat. Ze deed daarbij een sjaal en muts op om niet herkend te worden.

Signalementen

Verdachte 1. Uiterlijke kenmerken: Licht getint met bruin of lichtbruin haar in een staart. Kleding: Beige gewatteerde jas, donkere broek met blote enkels en volledig zwarte sneakers.

Verdachte 2. Uiterlijke kenmerken: Licht getint en droeg een hoofddoek. Kleding: Donkerblauwe gewatteerde jas, donkergekleurde broek en donkere schoenen met een opvallende witte zool.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl