RKVV Dommelen verlengt contract Hoofd Jeugdopleidingen en gaat ‘investeren’

VSN Specsavers Voetbaldagen
Foto: VSN Specsavers Voetbaldagen RKVV Dommelen - RKVV Dommelen

RKVV Dommelen heeft de verbintenis met Maarten de Backer als Hoofd Jeugdopleiding verlengd tot en met seizoen 2021-2022. Hiermee gaat Maarten zijn 15e seizoen in in deze functie.

“Ik ken Maarten al zolang hij bij RKVV Dommelen actief is”, zegt Michael Rutten, voorzitter van de technische commissie. “Gedurende deze jaren heb ik ervaren dat hij erg betrokken is bij de totale vereniging. In het bijzonder bij de jeugd. Hij zet zich in om nieuwe trainers te werven en intern op te leiden tot goede jeugdtrainers en ambassadeurs voor RKVV Dommelen. Daarnaast is hij ieder jaar (mede)verantwoordelijk voor de druk bezochte VSN Specsavers Voetbaldagen die in de zomerperiode bij RKVV Dommelen plaats vinden. Onze jeugdopleiding behoort inmiddels tot de top 200 van amateur jeugdopleidingen van Nederland. Het mag duidelijk zijn dat Maarten hier een groot aandeel in heeft gehad.”

Maarten de Backer RKVV Dommelen Hoofd Jeugdopleidingen - RKVV Dommelen
Maarten de Backer, Hoofd Jeugdopleidingen bij RKVV Dommelen

De komende seizoenen wil RKVV Dommelen nog meer investeren in de jeugdopleiding. “Vanuit onze visie en missie zijn wij een vereniging voor alle jongens en meiden die willen voetballen op een voor hem of haar gepast niveau. De komende seizoenen zal er meer ingezet worden op het binden en behouden van de jeugdtrainers door onder andere begeleiding van de trainers/coaches, het aanbieden van uniforme oefenstof en het opleiden van zowel jeugdtrainers, -leiders, scheidsrechters en andere vrijwilligers.

‘Steentje bijdragen’

“De afgelopen jaren hebben we als jeugdopleiding enorme stappen gezet, zowel in behoud van onze jeugdspelers als in speelniveau van onze hogere jeugdteams”, vertelt Maarten de Backer. “Ik ben blij en trots dat ik daaraan een bijdrage mag leveren, samen met alle betrokken vrijwilligers die wekelijks actief zijn. De komende seizoenen wil ik mijn steentje blijven bijdragen aan het voetballen van de Dommelse jeugd en samen met alle vrijwilligers, ouders, leden en andere betrokkenen, met plezier, onze gehele jeugd naar een hoger niveau te tillen.”

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl