Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Sportgala 2020

De winnaars van Sportgala Valkenswaard 2018
Foto: Sportgala Valkenswaard / Geert Vaessen

Op vrijdag 17 januari 2020 wordt voor de tiende keer het Sportgala Valkenswaard gehouden. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

In Cultuurcentrum De Hofnar staat show op het programma met diverse sportieve optredens. Daarnaast worden natuurlijk ook dit jaar weer alle Valkenswaardse sporters geëerd die het afgelopen jaar een cluboverstijgende prestatie hebben geleverd.

Wie wordt de opvolger van motorcrosser Sven van Mierden, die vorig jaar de titel Sportman van het jaar in de wacht sleepte? En wie neemt de titel Sportvrouw over van powerliftster Pleun Dekkers? Wie gaat de boeken in als sportcoach 2019? Welke teams mogen zich een jaar lang het beste Sportteam en Jeugdsportteam van Valkenswaard noemen? En naar wie gaan de titels Sportjongen en Sportmeisje van het jaar? Al deze vragen worden beantwoord tijdens het Sportgala.

Kaarten bestellen

Kaarten kunnen nog besteld worden via de website www.hofnar.nl. Die kosten 1 euro per stuk. Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren of kaarten af te halen bij de balie van De Hofnar. Let op, bij zowel telefonisch als online reserveren zitten er extra kosten aan verbonden.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl