Just Wellness, met hoofdkantoor in Valkenswaard, nu echt failliet verklaard

De Just Wellness-vestiging in Eindhoven
Foto: Google Streetview

Schoonheidssalon Just Wellness, met het hoofdkantoor aan de Markt in Valkenswaard, is woensdagochtend door de rechtbank failliet verklaard. Eind december kwam het bedrijf in opspraak nadat duizenden klanten zich gedupeerd voelden. YouTube-serie #BOOS zocht de eigenaar in Valkenswaard op.

Just Wellness verkeerde al een tijdje in financiële problemen. In december sloot het plotseling haar deuren van vrijwel alle vestigingen. Daarna meldden duizenden gedupeerde klanten zich. Ze klagen over brandwonden door toedoen van Just Wellness en werknemers zouden niet of onvolledig uitbetaald krijgen.

Het toppunt is de Facebookgroep ‘Opgelicht door Just Wellness‘, dat inmiddels 17.000 leden heeft. Hierin uiten klanten en werknemers hun onvrede over de praktijken van de schoonheidssalon.

Eind december komt daar ook nog eens YouTube-serie #BOOS overheen. Presentator Tim Hofman gaat met gedupeerden op zoek naar antwoorden en gaat in gesprek met eigenaar Paul, in de vestiging in Valkenswaard. “We zijn in liquiditeitsproblemen geraakt”, vertelt de eigenaar. “Daar komen we uit door herfinanciering. Het punt is: als we niet zoveel negatieve aandacht hadden gehad, waren de financierders al lang ingestapt.”

‘Stemmingmakerij’

Over het product dat Just Wellness gebruikt, waar veel klachten over zijn, zegt Paul: “We gebruiken al twee jaar dat merk niet meer.” Dan laat Hofman berichten zien van gedupeerden. “De foto’s die je nu laat zien, zijn helemaal niet bij ons gemaakt”, reageert Paul. “Kom op man, dit is pure stemmingmakerij.”

Behalve het hoofdkantoor in Valkenswaard had het bedrijf ook vestigingen in onder meer Eindhoven, Breda, Den Bosch en Tilburg.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl