Valkenstaete gastheer nieuwjaarsborrel Kick Off Valkenswaard

Foto: Kick Off Valkenswaard

De zevende editie van de gezamenlijke Nieuwjaarsborrel van acht Valkenswaardse ondernemersverenigingen en de gemeente Valkenswaard is op donderdag 9 januari. Dit jaar vindt het plaats bij winkelcentrum Valkenstaete.

Na Nieuw Atlantis, Soorsmuziek, Driessen Autogroep, Tuincentrum Coppelmans, Theater de Hofnar en VDL Bus Valkenswaard gaat de zevende editie van Kick Off Valkenswaard plaatsvinden in winkelcentrum Valkenstaete. Samen met acht Valkenswaardse ondernemersverenigingen en gemeente Valkenswaard openen zij de deuren voor alle ondernemende mensen die een binding hebben met Valkenswaard en willen proosten op het nieuwe jaar.

“Valkenstaete, het overdekte winkelcentrum in de kern van het winkelgebied van Valkenswaard, door de jaren heen gastvrij voor verenigingen, evenementen en promotiedoeleinden. Bijna vanzelfsprekend dus ook voor ‘n gastvrij onthaal van de jaarlijkse Kick Off van de Valkenswaardse ondernemersverenigingen en Gemeente Valkenswaard. Van ondernemers voor ondernemers en van detailhandel tot grootindustrie”, aldus het bestuur van de Valkenstaete.

Zowel leden als niet-leden van de organiserende ondernemersverenigingen zijn van harte welkom op de Kick Off (19.00 – 24.00 uur). De entree bedraagt voor leden (en partners) van de organiserende verenigingen 17,50 euro per persoon.

Voor niet-leden en hun partners is de entree 35 euro per persoon. De ondernemersverenigingen zorgen voor een welkomstdrankje en hapjes. De overige consumpties zijn voor eigen rekening. Ook vindt er deze editie weer een netwerk diner plaats voorafgaand aan de Kick Off (17.00 uur).

Aanmelden

Aanmelden voor Kick Off Valkenswaard en of het netwerkdiner kan tot 7 januari 2020 via het mailadres kickoffvalkenswaard.nl.

Voor meer informatie: Leeuwendael Evenementen, tel. 040-2230088 of e-mail: [email protected]

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl