Januari bij De Hofnar: Lingo-held en nostalgie van VOF de Kunst

Theater De Hofnar
Foto: Valkenswaard.Nieuws.nl

Nieuw jaar, nieuwe maand en een nieuwe bomvolle agenda voor theater De Hofnar. Wij sommen een aantal opvallende, mooie en interessante optredens voor je op. Voor het volledige programma, klik HIER.

We beginnen met een vermelding van Andries Tunru. Misschien niet een naam die meteen een belletje doet rinkelen, maar de kans is groot dat je ‘m de afgelopen weken voorbij hebt zien komen. Dit cabarettalent kreeg landelijke aandacht toen hij met zijn broer aan Lingo meedeed. Daar spelde hij het woord ‘kutwijf’, nadat hij het aankondigde met ‘mijn ex’. Nog geen kwartje gevallen? Bekijk het fragment HIER.

Tunru’s show

Enfin, hij staat vrijdag in De Hofnar. Vlees, vis, wal én schip: Andries Tunru wil alles tegelijk. Rust én ruimte. Hollen én stilstaan. Vrouwen én vastigheid. Sneller, beter, verder, meer. Maar waar vind je rust als de lat steeds verschuift? Hoe word je tevreden als je alles wil? Als je de high-score van Lingo wil verbreken, een klimaatneutrale wereldreis wil maken, maar ook je acht uur slaap wil pakken? Er zijn nog tickets beschikbaar.

Dit is Valkenswaard

Wie is de Nederlander? Bestaat er zoiets als dé Nederlandse volksaard? En wat zijn onze volkomen- maar vooral onvolkomenheden? Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Jan Dirk van der Burg doen in ‘Dit Is Valkenswaard’ een poging hier het antwoord op te vinden. Met frisse tegenzin gaan de mannen door heel het land op onderzoek uit.

Roelof de Vries won de zomereditie van De Slimste Mens 2018 en presenteert meerdere programma’s op Radio 1. Marcel van Roosmalen is columnist voor NRC Handelsblad, schrijft boeken en is een graag geziene gast op radio en tv. Jan Dirk van der Burg maakte afgelopen zomer een succesvolle Parade-voorstelling en is sinds september 2018 Fotograaf des Vaderlands, een ambt dat hij twee jaar lang bekleedt. Tickets? Die vind je hier.

VOF de Kunst

Het Nationaal Theaterweekend is uitgebreid met dit theaterconcert van VOF de Kunst.

Het is de nazomer van 1983. Uit alle radio’s klinkt dat ene aanstekelijke lied ‘Suzanne’. Nummer één in de hitlijsten, iedereen zingt het mee. Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan. Opeens drinken we overal ‘Eén Kopje Koffie’. Het lied galmt door kroegen, zalen en stadions. De hits blijven zich aaneenrijgen: ‘Retour Sneek’, ‘Oude Liefde Roest Niet’, ‘Waar Heb Ik Jou Meer Gezien’, gevolgd door ‘Dikkertje Dap’ en andere legendarische liedjes van Annie M.G. Schmidt.

VOF de Kunst – Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)’ is een feest der herkenning voor iedereen, met oude hits, nieuwe muziek, meezingers en luisterliedjes. Nog altijd even energiek en aanstekelijk als toen. Tickets kun je hier bestellen.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl