Rob Scheepers keert met nieuwjaarsconference terug in De Hofnar

Foto: Valkenswaard Nieuws

Na een jaar te hebben overgeslagen en op veler verzoek is de razend populaire nieuwjaarsconference van Rob Scheepers weer terug. Zaterdagavond staat hij in Theater De Hofnar in Valkenswaard met zijn show ‘Scheepers checkt uit’. De voorstelling is helemaal uitverkocht.

Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en Scheepers eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar Theater in Amsterdam. Na twee cabaretprogramma’s waarmee hij door het hele land tourde is het nu weer tijd voor een nieuwjaarsconference onder de rivieren, traditioneel afgesloten met een weekbespeling in het Parktheater Eindhoven.

Over de show

Waarom schreeuwt iedereen tegenwoordig zo? Doe eens lief. We weten toch allemaal dat het onmogelijk is om te schreeuwen en te luisteren tegelijk? Dus, wat te doen in 2020? Gaan we hier onverstoord mee verder? Of zullen we in het nieuwe decennium gewoon wat vaker luisteren naar elkaar? Praten? Fluisteren? Misschien wordt het tijd dat we gewoon even een paar tellen stil zijn met z’n allen. Dit is ‘Scheepers checkt uit’.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl