Tim Hofman legt eigenaar Just Wellness Valkenswaard vuur aan de schenen

https://www.youtube.com/watch?v=IVFPwC1CrKA

Duizenden gedupeerden van Just Welness, met het hoofdkantoor in Valkenswaard, maken zich zorgen. Ze hebben pigmentvlekken door behandelingen bij de schoonheidssalon of zijn als werknemer niet volledig uitbetaald. YouTube-programma #BOOS zoekt de eigenaar in Valkenswaard op.

Er is een Facebookgroep genaamd ‘Opgelicht door Just Wellness’, met 6,7 duizend leden. “Via deze weg komen wij graag in contact met voormalig klanten (dus gedupeerden) van Just Wellness.” Volgens de beheerder van de groep is de schoonheidssalon failliet.

Donderdag is in het YouTube-programma #BOOS een aflevering gewijd aan Just Wellness. Presentator Tim Hofman gaat samen met een groep boze klanten op zoek naar de manager van het bedrijf. “We hebben 1.400 klanten en mensen die niet uitbetaald krijgen. En heel veel verhalen dat de boel hier niet klopt. Ook als het gaat om welke apparatuur gebruikt wordt”, vertelt Hofman aan een van de werknemers in een andere vestiging dan die in Valkenswaard.

Eigenaar Paul

Daar wordt de presentator niet veel wijzer en dus stappen ze een paar dagen later alsnog naar het hoofdkantoor in Valkenswaard. Daar doet Paul, eigenaar van het bedrijf, open. “We zijn in liquiditeitsproblemen geraakt. Daar komen we uit door herfinanciering”, zegt Paul. “Het punt is: als we niet zoveel negatieve aandacht hadden gehad, waren de financierders al lang ingestapt.” Volgens de eigenaar worden alle salarissen netjes uitbetaald als de herfinanciering er is.

Over het product dat Just Wellness gebruikt, waar veel klachten over zijn, zegt Paul: “We gebruiken al twee jaar dat merk niet meer.” Dan laat Hofman berichten zien van gedupeerden. “De foto’s die je nu laat zien, zijn helemaal niet bij ons gemaakt”, reageert Paul. “Kom op man, dit is pure stemmingmakerij.”

‘Voor Kerst iedereen betaald’

Als Paul en Tim Hofman elkaar de hand schudden zegt de eigenaar: “Help me even hier doorheen.” Daarop reageert de presentator: “Dat moet je zelf doen.” Paul: “Je moet me helpen om door deze zware tijd heen te komen. Dat is veel belangrijker dan mij afzeiken.” Maar dan is het nog niet voorbij. Als de crew van het programma wegloopt, roept Paul ze even terug. “We hebben dit echt niet nodig. Het water staat aan onze lippen.” Dan doet hij nog een laatste toezegging: “Ik wil iedereen voor de Kerst betaald hebben.”

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl