Horrorgeluid galmt over Valkenswaard, maar wat is het?

Foto: -

In Valkenswaard was aan het begin van dinsdagavond op meerdere plekken een ‘creepy’ en mysterieus geluid te horen. Op Facebook wordt volop gespeculeerd over wat het zou kunnen zijn. Ook namen tal van mensen het geluid op en plaatsten het online. Hieronder een video.

Tekst gaat verder onder de video

https://www.facebook.com/lvanerp/videos/2916663871679804/

 

Onder het bericht worden meerdere video’s van andere Valkenswaardenaren gedeeld, waarop hetzelfde geluid te horen is. Sommigen hebben het over aliens, anderen bekijken het realistischer. Iemand zegt dat een man op een hoorn ‘aan de slag was’ bij de ijsbaan. Weer iemand anders gelooft dat het een hijskraan kan zijn: “Schavend ijzer, maar ik weet ‘t niet.”

Gelukkig is het geluid ook op andere plekken in de wereld gehoord. In januari 2016 zocht EditieNL uit wat het geluid zou kunnen zijn. Dat zie je HIER. Geluid kan nou eenmaal rare dingen doen. “Vooral als het afkoelt”, legt geofysicus Lennart de Groot uit. Het geluid van een kerkklok kun je daardoor kilometers verderop horen, maar op een heel andere manier. Is dit dan wat talloze mensen ook in Valkenswaard hoorden?

Heb jij een video van het enge geluid? Deel het dan met ons via [email protected]

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl